Så er skønne Cicero også klar til sin egen adoptionsfamilie

Dejlige frække og kloge Hestenshaabs Cicero er nu klar til at blive adopteret af den helt rigtige familie.  Cicero er fra 2016, han er lige blevet kastereret og han måler vel omkring 90 i stang (cirka mål, får målt ham senere). Han er tillidsfuld,  nysgerrig og en skøn lille pony. Han er passet med alt. Han er en af de små ponyer, der har været hurtigst til at blive tillidsfuld og han nyder virkelig at være i  menneskers selskab. Cicero er jo ikke så gammel endnu, så når han bliver gammel nok, så er mulighederne åbne. Trick pony, selskabspony, kørepony eller hvad man nu har lyst til. Cicero har ihvertilfælde lyst til en hel masse.

Cicero vil nyde at komme ud et sted, hvor han kan bo i løsdrift eller som minimum være ude rigtig mange timer hver dag. Det vil også være skønt at flytte fra Hestenshaab sammen med en ven, fx. Mowgli, men dette er naturligvis ikke et krav.

Adoptionskrav kan læses her

Prisen for at adoptere skønne Cicero er 1500 kr.

Hvis du er interesseret i denne skønne dreng, så smid mig en mail på kontakt@hestenshaab.dk og fortæl lidt om dig selv, hvad du kan tilbyde Cicero og hvad du vil bruge ham til.

Comments

comments

0 svar

Skriv en kommentar

Har du lyst til at deltage i samtalen?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *