Hjælp os med at finde hjem til den skønne Hestenshaabs NeNe

Findes der slet ingen, der vil give dejlige Hestenshaab’s NeNe et kærligt hjem at nyde sit MEGET velfortjente otium i? Med totalt fine tænder og en evne til at vække det store omsorgsgen, venter NeNe bare på sin helt egen familie. NeNe er en ældre dame, der har været ufattelig meget igennem.

This slideshow requires JavaScript.

Jeg ønsker sådan af hele mit hjerte, at hun, på trods af sin alder, kan få nogle gode år hos en familie som vil top forkæle og knuselske hende – for det fortjener hun så meget. NeNe har levet et langt og hårdt liv og alligevel stråler hendes personlighed. Hjælp mig med at finde et kærligt og kyndigt hjem til denne skønne pige (med de nu fine tænder, takket være Maria fra Nysted dyreklinik:-)) – på forhånd tak.

Comments

comments

0 svar

Skriv en kommentar

Har du lyst til at deltage i samtalen?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *