Hestenshaabs Pusilli 9 mdr og klar til sit eget hjem.

Så er den lille skønne Pusilli klar til sit eget hjem. Pusilli lå i maven på NeNe, da NeNe og en masse andre ponyer blev fjernet fra deres ejer, fordi de ikke blev passet. Et par måneder efter kom denne lille skønne sag til verden her på Hestenshaab og hun har trasket rundt i vores hjerter lige siden. Med charme, frækhed og en høj nuttetheds faktor, er hun umulig at stå for. Pusilli har været i hænder og blevet krammet af alle her fra hun blev folet. Det kan man mærke på hende. Hun elsker simpelthen at være sammen med mennesker og flytter gerne de andre ponyer væk, hvis de får for meget opmærksomhed.

Kunne du tænke dig at give skønne Pusilli et kærligt, kyndigt og varigt hjem? Det koster 1500 kr. at adoptere Pusilli. Hun er passet med alt. Skriv en mail til kontakt@hestenshaab.dk og fortæl lidt om, hvad du kan tilbyde Pusilli og hvad du vil bruge hende til på sigt.

Comments

comments

4 svar
  1. Dorthe Lindhøj
    Dorthe Lindhøj siger:

    Ville hun egne sig til at blive forkælet af børnehænder. Ikke på rideskole, men privat i en lille hesteflok?

    Svar

Skriv en kommentar

Har du lyst til at deltage i samtalen?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.