Købsvilkår

Generelle oplysninger

Hestenshaab v/ Anja Kjeldbjerg
Enkeltmandsejet virksomhed
CVR-nr. 26350530
Sortsøvej 17, 4850 Stubbekøbing
kontakt@hestenshaab.dk
Telefon: 21844155

Betaling

Betaling kan foregå med Dankort, VISA/Dankort og MobilePay
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Levering

Levering af fysiske varer sker via PostNord til gældende fragtpriser. Leveringstiden er 5-7 hverdage.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved kontakt@hestenshaab.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Varen skal returneres i original emballage.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Hestenshaab
Sortsøvej 17
4850 Stubbekøbing

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale på mail eller telefonisk.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Hestenshaab
Sortsøvej 17
4850 Stubbekøbing

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Anja’s Hestepleje og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på www.hestenshaab.dk er Anja Kjeldbjerg

(Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.)

Som registreret hos Anja’s Hestepleje, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: kontakt@hestenshaab.dk.

Hundepension

Ved aflevering af hunde(n) skal der forevises dokumentation i form af vaccinationsattest fra egen dyrlæge for chipmærke og gyldig vaccination mod hundesygeviruos, parvovirus, smitsom leverbetændelse og parainfluenza. De er alle indeholdt den almindelig paraplyvaccine.

Hund skal være loppe og ormefri ved ankomst til hundepensionen. Medbragt legetøj og tæpper skal også afleveres loppefri.

Eget foder til alle dage, hvor hunden er i pensionen medbringes af hundeejeren. Vi har fryser til Barf foder, hvis din hund bliver fodret med dette. Medbring ekstra foder i tilfælde af, at du bliver forsinket på hjemrejsen.

Vi forbeholder os ret til at tilkalde vores dyrlæge i ethvert tilfælde, hvor vi skønner der er nødvendigt.
Dyrlægeregning vil i den forbindelse blive stilet direkte til ejer. Dette gælder både hvis hunden viser tegn
på sygdom eller kommer til skade under opholdet.

Hundens Holiday fralægger sig ethvert ansvar ved uforudsete hændelser, såsom død, brud eller sygdom.
Eventuelle udgifter i denne forbindelse dækkes af hundens ejer.

Reservation kan afbestilles indtil 10 dage før opholdsstart uden omkostninger.
Ved afbestillinger mindre end 10 dage før opholdets start opkræves det fulde beløb.
Ankomst og afrejse dage afregnes som hele dage.
Der ydes ikke refusion ved senere aflevering eller tidligere afhentning end der er angivet i reservationen.

Dagspris på 199.- kr dækker 2 korte lufte ture (morgen og til natten) samt 2 længere gåture i løbet af dagen,
samt almindelig pasning med fodring og rengøring af boksen. Dagsprisen er forhøjet til 500.- kr. i perioden fra 24. december til 1. januar.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Anja Kjeldbjerg, kontakt@hestenshaab.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 16. august 2018