Vi har verdens bedste smed – hestene står i kø på folden, når han kommer

Tjae billedet siger det hele  – flere billeder fra dagens stjernestund med Lasse Børresen i galleri. Vores heste er vilde med ham – idag stod de i kø på folden for at komme til. Og ja så foregår det stille og roligt og helt uden at stå bundet….. Behøver vist ikke fortælle, at hestenshaab er utrolig taknemmelige for Lasse støtte. Lasse er rolig, så dygtig til sit fag og alt foregår på hestenes præmisser – igen billederne siger det hele.

Du kan læse om Lasse og hans flotte arbejde her:

http://www.beslagsmed-lb.dk/

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.