Hestenshaab heste må aldrig videresælges – så hvis du møder en salgshest, hvor ejer siger den er fra Hestenshaab, så passer det ikke!

En vigtig information til jer alle:

Idag er vi endnu engang blevet gjort opmærksom på, at folk bruger vores navn i forbindelse med salg af heste, som ikke er passet optimalt. Jeg kan simpelthen ikke forstå, hvorfor man vil sige at ponyen/hesten er fra Hestenshaab, når dette ikke er sandt.
Heldigvis var “ny ejer” opmærksom og skrev til os – og vi har aldrig mødt eller set den pågældende pony – jeg vil derfor understrege at Hestenshaab heste og ponyer ikke MÅ VIDERESÆLGES – de skal altid tilbage til Hestenshaab, medmindre vi i fællesskab med adoptant beslutter at aflivning er end bedste løsning (gammel hest osv.). Derudover har Hestenshaab heste altid pas, men ingen ejerskabserklæring (den ligger hos os), hvilket igen betyder, at hesten netop ikke kan sælges videre. Så hvis du møder sælger, der siger at hesten er fra Hestenshaab, så kan du være sikker på det ikke passer! Men giv os endelig besked, hvis dette forekommer.
Vi er rigtige kede af, at vores navn skal misbruges i forbindelse med hestesalg af heste, der ikke er passet optimalt – det er jo netop hestevelfærd og trivsel, vi arbejder for.
Rigtig god weekend til jer alle sammen:-)

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.