Den 13/7-2011

Zirkeline har haft smed og været lidt på trænings banen og hun var bare så dygtig til begge dele.

Hver uge får jeg undervisning af min veninde Tine i parelli hms og da vi var færdige, kunne Tine simpelthen ikke stå for Zirke, der hele tiden havde stået og kigget hen over hegnet til os.

Så vi tog hende ind på banen, hvor Tine snakkede lidt med hende. Og sørme – inden jeg fik set mig om, så stod Zirke oppe på “broen” ligeså fint – det er bare flot. Nu har vi aftalt, at Tine tager hende, når hun alligevel er her og undervise og jeg glæder mig meget til det.

Et par dage efter skulle hestene have smed og Zirkelines forhove så ikke for godt ud, så jeg havde taget hende ind og tænkte at vi lige måtte prøve – og igen overraskede hun os. Hun stod faktisk rigtig pænt med begge forben og fik fine fødder igen.

Det er somom tingene er faldet mere på plads i hendes hovede og hun lytter til os – det er virkelig dejligt. Hun er blevet aller bedste venner med Poca og de to piger viger nærmest ikke fra hinanden – også dejligt og se:-)

Jeg sørger for at få taget nogle billeder næste gang, vi skal have undervisning.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.