Den 14/10-2010

Så er der gået et par dage siden ankomst og der sker nyt hver dag.

På dag 2 turde Zirkeline ikke gå ud at stalddøren og jeg kunne tydeligt mærke at det var vigtigt og give hende tid – så jeg stillede mig på udenfor døren og gav mig til at gnaske en gulerod og efter noget tid blev lysten til guleroden alligevel større end angsten for at gå ud…men det tog tid. Men når først hun er kommet ud, så går hun ok pænt, jeg skal lige vise hende hvor jeg er og at jeg bestemmer over det træktovet og retningen:-)

Idag var hun igen lidt angst og ville helst ikke gå ud af døren, men det gik meget hurtigere end igår og hun reagerer rigtig fint på ros – jeg har stor tiltro til at hun hurtigt skal komme efter de ting som hun mangler og lære   – men som skrevet før, så er der rigtig mange ting for hende og forholde sig til lige nu, så vi tager det een dag af gangen:-)

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.