Den 21/11-2010

Mens vi tænker og venter…..

Tænker over, hvad det bedste for Z vil være og venter på, at en fantastisk mulighed for hende skulle åbenbare sig, går Z og falder ind i den daglige tromme-rum her på stedet og virker til at falde mere til.

Selvom jeg ikke har hørt dette og ikke tror at tidligere ejer er ansvarlige i denne henseende, så bliver jeg mere og mere sikker på, at der har været een eller anden, der har behandlet z hårdhændet. Hele hendes væremåde er lidt ligessom – angreb er det bedste forsvar. Hun starter alt kommunikation med ørene lagt fladt ned af nakken, her sker der dog ikke så meget ved det – jeg ignorerer hende simpelthen, hvilket ser ud til at overraske lidt også kan jeg faktisk flere gange få lov til at stå og nusse og kæle med hende – men slappe helt af, det gør hun på intet tidspunkt. En hurtig bevægelse og hun flyver ned bagest i boksen….stakkels pige. Tænk og skulle være sådan på vagt hele tiden og tro det værste.

Jeg tror og håber – mens vi tænker og venter – at hun vil finde ud af, at vi behandler hende med respekt og hun skal gøre det samme. Og det vil give hende lidt ro i sjælen.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.