Den 23/2-2011

Lidt mere ro i det lille hovede og krop.

Vi træner lidt med klikkeren hver dag, inden vi går på fold og det er somom at Zirkeline er blevet mere rolig og bedre kan koncentrerer sig. Hun er også meget interesseret i mig nu, hvilket hun overhovedet ikke var i starten. Så helt klare fremskridt-  dejligt.

I fredags var smeden her og han ville gerne kigge på hende. Jeg fortalte ham, at han skulle være forsigtig, da hun jo godt kan sparke. Men det gik så fint med forbenene. Bagben sparkede hun ud efter ham et par gange med det var ikke voldsomt eller hidsigt, så nu skal vi bare igang med at træne det også.

Under alt det frustration (som klart er blevet mindre) er hun en meget skøn hest og jeg har klart positive forhåbninger for hende. Ville bare stadig ønske, at jeg havde mulighed for at sende hende i træning et godt sted.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.