Den 24/11-2012

Lang tid siden, at jeg har fået skrevet hos zirkeline.

Hun har gået og hygget sig på folden med de andre – men hun bøvler stadig lidt med det knæ led, selvom vi (dyrlæge og jeg) havde regnet med at hun ville gå og vokse fra det.

Derudover har hun det svært med hendes sind. Hun er stadig voldsom overfor os ved det mindste krav og hvis tingene ikke går efter hendes hovede, bliver hun usikker og dermed aggresiv.

Hun har udviklet et stærkt og godt venskab med Pocahontas, og har indtil  nu ikke haft problemer i flokken – men indenfor de sidste par dage, er hun begyndt og gå til angreb på Poca, hvilket er meget voldsomt og uden varsel og til meget stor undren for os.

Jeg overvejer stærkt i disse dage, hvad der skal ske med hende, for hun har det tydeligvis ikke godt, selvom vi har prøvet med positiv træning hele vejen i gennem og det så ud som om hun trivedes så godt i løsdriften – men nu går det den gale vej igen og hun er meget voldsom, når hun bliver sådan.

Det er rigtigt trist også fordi jeg ikke synes, at det er ansvarligt på nogen måde og overlade ansvaret til nogle andre.

Det er desværre status lige nu – jeg overvejer og afventer lidt og ser hvordan det går over den næste tid.

Det skal  nævnes, at jeg aldrig har mødt en så stærk og viljefast hest som hende, som så alligevel er møg usikker nedenunder – det må være sket slemme ting, for alt hvad hun møder bliver modtaget med ørerne flat ned af nakken og tænderne først. Og samtidig er hun den klogeste og hurtigste, jeg nogensiden har mødt – hvilket også gør, at hun stadig er her – for hun besidder noget helt unikt, men jeg er bange for, at hun altid vil falde tilbage i dette aggresive mønster, såsnart man forlanger lidt af hende eller hun føler sig usikker eller presset lidt. Både overfor mennesker og andre heste.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.