Den 25/11-2010

Lille smule mere ro på…

Zirkeline virker lidt mere som om hun er ved at falde til – hun tager også mere kontakt til mig.

Så tænkte jeg lige ville prøve lidt – sådan helt forsigtigt. Da jeg trak hende ud for at gå på fold, havde jeg taget en strigle med og standsede hende på staldgangen og gav mig til at strigle hende – dog med træk tov i hånden, så hun ikke blev bundet. Det tog hun så fint, så nærmest ud til at nyde det og hun virkede også somom hun synes, det var helt herligt, at der skete noget. Hvilket jeg faktisk er sikker på, hun nød – den hest er så giga klog, at der helst skal ske noget hele tiden.

Så prøvede jeg forsigtigt at få hende til at vige med bagparten for et let tryk – gjorde hun med det samme og lappede alt rosen i sig. Gjorde det et par gange, meget følsom og meget dygtig og vild med ros.

Så kom vi til hendes svære område og flytte -nemlig skulderen/forpart og jeg stillede mig i en position, hvor jeg ikke kunne blive ramt, hvis hun skulle blive tosset. Men bad hende ligeså forsigtig om at rykke skulderen – det gjorde hun med det samme, ganske ganske lidt. Det var nok – masser af ros – og ikke mere.

Det er helt sikkert, at der er “hul igennem” og hun vil rigtig gerne. Jeg føler mig stadig for grøn til at gøre meget mere med hende, men lige nu er bare lidt i den rigtige retning godt.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.