Den 25/6-2014

I starten af april indtraf en stor ulykke for os og vores skønne Zirkeline.

Zirkeline kom tilskade med sit bagben og kunne slet ikke støtte på det. Vores sædvanlige dyrlæge havde ferie og afløseren var her flere gange og give hende smertestillende, som overhovedet ikke hjalp. Det var forfærdeligt og se hende have det sådan og jeg besluttede efter dag 2 at hun skulle have fred – hun skulle med sit skøbelige sind, ikke igennem en masse udmattende og stressende undersøgelser, som med omfanget af hendes smerter sikkert ikke kunne hjælpe hende alligevel.

Desuden kunne vi ikke holde hende smertefri, hverken med morfin præ. eller andet smerte stillende. Det var noget af det hårdeste og værste, jeg har prøvet i mine mange år med heste og jeg har stadig svært ved at tænke på og snakke om det.

Zirkeline var nok aldrig blevet klar til adoption pga. hendes sind, men hun fandt virkelig meget ro i sig selv her og jeg har aldrig mødt en hest, der var så hurtig opfattende og skarp til at lære – og hun elskede det.

RIP kære smukke og kloge pige – du er savnet hver dag her. <3

Jeg har valgt og sætte Zirkeline under solstrålehistorier, fordi hun fik mange gode år her uden stress, men gode heste og menneske venner, der behandlede hende med respekt – noget som hun med hendes sind ikke var garanteret mange steder.

Så vi må glædes over hendes tid her og at vi fik lov til at have hende i vores liv, så hun kunne lære os alle de vigtige ting, som hun gjorde. Men det er så hårdt.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.