Et par ord her længe efter vi sagde farvel til Zirkeline

Nu mens jeg sidder her og flytter alt over på det nye site, og gennemgår alle minderne med hestene, får jeg lyst til at knytte en kommentar til Zirkeline pigen.

Vi elsker alle vores heste her og hver enkelt har en helt speciel plads i vores hjerter og sætter dybe spor. Også er der dem, der lige når allerlængst ind bag i hjertekuglen. Zirkeline var een af dem. Og stadig her 2,5 år siden, hun måtte så brat afsted, går der ikke en dag, uden jeg tænker på hende.

Hun lærte mig så meget, jeg er så ked af, at det endte som det gjorde og når jeg mærker efter, kan jeg stadig mærke hende komplekse sind og alt det hun bar på. Men jeg kan også smile, når jeg tænker på hendes numre og hendes ufattelige hurtige opfattelses evne. Hvordan hun lærte at kysse på kommando på 2 forsøg også blev ved, hver gang man kom forbi hendes boks. Hun er her stadig på mange måder og vil altid være savnet.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.