Den 17/12-2016

Rowane har været her i nogle uger nu og hun er faldet godt til allerede. Hun er sød og nem at trække til og fra fold og hun standser, bakker og viger for mig når jeg beder om det. Hun har allerede arbejdet sig lidt op i hireakiet. Lige nu vil jeg bare gerne have at hun finder ro i at være her og føler sig tryg, så kan vi gå videre med at lære hinanden at kende.

Johnson har været fuldstændig besat af Rowane, men nu lader det til, at han er ved at finde et naturligt forhold til hende. Man må dog sige, at hun tog alle hans skøre fjollerier med ophøjet ro og hun har placeret sig solidt midt i flokken med kun de gamle garvede (Balisto, Ballerina, Soti og Poca) over sig. Det ser ud til at fungere rigtig fint for alle – også Johnson, der så ikke behøver stresse så meget;-)

Da der er ny hjemmeside under opbygning, har jeg ikke lagt billeder af Rowane i galleriet (denne gamle side vender billederne forkert). Så der er noget at se frem til på den nye side.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.