Den 10/3-2011

Bianca blev ikke solgt i denne omgang og det var udelukkende min beslutning.

Så nu bliver hun her indtil den helt rigtige dukker op.

Jeg vil gerne forklare kort: dem der var og kigge på Bianca et par gange, var helt sikkert fine heste mennesker. Hele forløbet har dog taget over 3 mdr. og der var mange krav. De ville have hende på prøve (hestene her kommer ikke på prøve, da de ofte har flyttet mange gange og da jeg ved, at det stresser hestene og flytte rundt. Tilgengæld har man lov til at komme så mange gange som overhovedet muligt). Dertil kommer, at jeg fik en fornemmelse af, at hun måske ikke lige var drømmehesten for dem, men måske mere det de kunne få for pengene (det blev mere eller mindre nævnt i en samtale). Og hverken Bianca eller nogle af de andre heste skal være en nødløsning, så derfor aflyste jeg adoptionen og det var helt klart den rigtige beslutning for Bianca.

Så nu leder vi igen efter de rigtige og jeg ved, at der nok skal dukke den helt rigtige til Bianca op, for hun er sådan en skøn og blid hest.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.