Den 13/5-2011

Så har Bianca haft besøg og mødt sin kommende familie:-)

Det gik bare sååå godt, både for Dorthe og Bianca – altså uden at det skal lyde alt for rosenrødt, men jeg sidder tilbage med følelsen af, at det nogengange er ude af vores hænder om de rigtige møder hinanden…..tænk hvis jeg havde solgt hende i vinters eller ikke havde haft tålmodighed nok…..nu ventede jeg, og det er der helt sikkert en grund til og den grund er Dorthe.

Hun “forelsker” sig i Bianca udfra et billede og drager helt fra Hornslet på Djursland til Falster med familien, booker en overnatning og kommer her og besøger Bianca 2 gange – det har vi aldrig prøvet før. Og lige som det skulle være, så var hun heldigvis ligeså vild med Bianca in real life, som på billedet.

Regner med at Bianca flytter til det jyske i næste uge, planlægningen skal lige på plads.

Men alle er bare så glade. Billeder af deres møde kommer:-)

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.