Den 14/3-2011

Skøn ridetur med Bianca….

Igår var vores gamle opstalder Rikke forbi og vi blev enige om en ridetur ud på vejene:-) Så Rikke tog Bianca, mens jeg red Soti-min islænder.

Jeg har jo ikke haft Bianca ude i trafikken før og var spændt på, hvordan hun ville tage det. På vores lille stikvej da vi startede, var hun lidt anspændt og gik med hovedet højt, men da hun fandt ud af, at vi bare red stille og roligt ud og oplevede en masse, slappede hun fuldstændig af. Og hun var intet mindre end et pragt ekspemplar og have med. Vi red ned til havnen, hvor vi mødte glammende hunde, flere biler, en med trailer på – som kørte meget tæt forbi på en smal vej. Forbi de store bøjer og orange bolde, der lå ved havnen, både der var læsset op osv. og hun var ligeglad. Hun kiggede lidt og det var det. Så red vi op gennem Sortsø by og mødte mænd med motorsave, flere hunde og biler og sågar en traktor med anhænger på – igen helt ligeglad.

Det var en skøn tur og endnu engang fik jeg slået fast, hvilken dejlig og rolig hest hun er – når hun stoler på sin rytter. Hun var lidt svedt, da vi kom hjem, selvom vi kun skridtede  – men hun nød det i fulde drag med ørene helt fremme – det var så dejligt.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.