Den 15/1-2011

Så har Bianca haft besøg – og både hun og jeg syntes rigtig godt om gæsterne.

I sidste uge kom et par og kiggede på Bianca – de er erfarne hestefolk med en kærlighed til arabere og araber-blandinger.

Damen søger hest, men hele familien incl. voksne børn har alle heste og rider meget – ture og hygge samt noget opvisning ala riddertunering. Dette er dog ikke Maria – hun søger en kærlig og sød skovturshest.

Og jeg må sige,at både Bianca (som ellers kan være lidt reserveret) og jeg selv synes rigtig godt om dem. Desværre var det mørkt da de kom og meget iset over alt hernede, så det blev ikke til en ridetur. Men de var også så interesseret i Bianca, at jeg lovede og reservere hende til de har prøvet hende. Nu venter vi på at varme graderne kan smelte lidt mere af sneen, så de kan få en tur på den skønne Bianca – og krydser alt, for dette er mennesker, der har hestene i mange år og passer godt på deres dyr. Lige sådan et stabilt og hestekyndigt hjem, som vi ønsker for vores heste og som Bianca med hendes opflakkende tilværelse netop har brug for.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.