Den 17/11-2010

Strigletur og gå tur igår – og det var noget, Bianca nød.

Og godt at vi nåede det- når det er sådan en uvejr idag. Bianca har fået dækken på – hun sætter ikke så meget pels og er desuden rigtig god til at få smat over det hele og så kommer man jo nemt til at fryse. Derfor røg det fine dækken på idag, hvilket jeg ikke tror hun er utilfreds med.

Bianca er ved at være klar til nyt hjem, nu kender jeg hende bedre og ved, hvad for et slags hestehjem jeg skal søge til hende. Hun burde måske bare have været formidlingshest, da hun ikke er syg og jo også havde et godt hjem – men jeg er meget glad for at hun kom her og vi kunne lære hende rigtigt og kende – inden vi nu går igang med jagten på det perfekte Bianca-hjem.

Jeg har en ung pige, der vil komme og ride hende lidt først – men vi venter på bedre vejr…..håber det snart kommer.

Forresten jeg har aldrig mødt så renlig en hest som Bianca , hvilket dog medfører at hun skider op af væggene – tilgengæld kræver det ofte kun en grebfuld, så har man muget ud hos hende:-) Også er hun ikke vild med halm.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.