Den 17/6-2011

Så er der igen dejligt nyt fra Bianca:

Hej Anja.

Alt går fint. Hun er blevet mere tyk hm hm men hun er en meget sød og kærlig hest. Jeg har redet igen for 2.gang i onsdags. En relativ lang skridttur og det går fint. Hun er anspændt ved opsadling og når jeg skal op men slapper egentlig hurtigt af. Jeg snakker lidt med hende og tager mig god tid og det skal nok blive bedre. Jeg har jo haft fuldblodshoppe før så jeg kan genkende det meste 😉 Men åh hvor jeg nyder at komme ud hver dag til hende. Og hun giver så meget igen af både hengivenhed og pudsige oplevelser. Rigtig dejligt. Jeg skal nok prøve at sende billeder igen. Knus fra B og D.

 

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.