Den 19/5-2011

Så er dagen kommet….

Så er det idag, at Bianca bliver hentet og fragtet til Djursland til sin nye familie, der glæder sig så meget. Det bliver så dejligt for Bianca og det er bare sådan et godt match- Dorthe og Bianca.

Vi er meget glade, men samtidig er det vemodigt og skulle sige farvel til sådan en skøn hest som Bianca. Magen til blid og sød hest, skal man lede længe efter. Hun har forandret sig utrolig meget, i den tid hun har været her. Fra at være indadvendt og lukket – viser hun nu tydeligt hvem hun er og hvad hun kan lide og ikke lide og det synes jeg bare er så skønt. Jeg håber at hun kommer til at tage flytningen med ro og ikke trækker sig ind i sig selv igen – hun ved jo ikke at det er sidste gang, hun skal skifte familie og at hendes nye menneske mor er den aller bedste for hende. Ja det er altid hårdt, når de forlader os – men det er skønt og kunne sige farvel med den helt rigtige fornemmelse i maven.

Skriver selvfølgelig om hvordan flytning og det hele går.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.