Den 23/5-2011

Så kom dejlige Bianca godt afsted med vognmand helt til djursland og hun ankom rigtig fint efter en lang tur, som hun (selvfølgelig) tog pænt.

Jeg har fået mange dejlige opdateringer fra Dorthe og mange billeder, som du kan se i hendes galleri. Dorthe er så glad for hende og det lader bare til at Bianca allerede er faldet så godt til – og ikke har trukket sig ind i sig selv igen….det gør mig så glad, for hun har virkelig forandret sig her hos os og det er skønt at vide at den forandring er så stærk og at hun nu hviler så meget i sig selv, at hun kan forblive rolig helt ind i maven og blive ved med at vise hvem hun er…..det tyder også på, at det er det helt rigtige hjem hun har fået.

Så endnu en skøn solstrålehistorie om en lille smuk hest, der blev regnet for at være (citat:) “en tikkende bombe”, som “kloge” selvuddannede hms mennesker havde prøvet og knække…men som bare var en lille trist pige, der ikke blev mødt, der hvor hun var og derfor ikke kunne udvikle sig. Bianca har aldrig været vild eller farlig – hun har haft brug for tilliden samt et kærligt lederskab og da hun fik det, fandt hun troen på mennesket og ikke mindst på sig selv og hun har været een af de mest blide og rolige heste, jeg har mødt og haft her – derfor glædes jeg usigeligt, når det nu er lykkedes for Bianca og få lige netop det menneske, som ser hende som den smukkeste, blideste og mest fantastiske hest – drømmehesten. En ejer som faldt for hende ved første øjekast og som selv havde roen og forståelsen – bedre bliver det simpelthen ikke.

Der vil naturligvis komme nyt fra Dorthe og Bianca løbende og jeg håber også at jeg ved lejlighed kan besøge dem alle – selvom det er en længere tur.

Husk og se billeder af Bianca fra hendes nye hjem.

 

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.