Den 7/10-2010

Træning med Bianca på banen:

Igen gjorde jeg som sidst, med at tage grime fuldstændig af hende og lade hende komme til mig. Hun smutter – ingen tvivl om, at hun ikke har synes det trænings halløj var det sjoveste i hendes liv førhen. Men jeg giver hende tid – går lidt efter hende indtil hun vender sig mod mig – så går jeg den anden vej. Det kan hun slet ikke forstå…så bliver hun alligevel nysgerrig og kommer helt hen til mig.

Hun er meget følsom og dejlig pige – hun søger meget trygheden ved sit menneske og har brug for at få den der. Igår legede vi med carrot-stick (parelli), friendly game og en lille smule “flyt for tryg”. Hun er meget hurtig og lærenem og følsom og når hun bliver en smule usikker vil hun helst være helt oppe i min lomme, det er meget sødt.

Vi tager det meget stille og roligt -hun skal slet ikke presses så hun bliver urolig. Men det er sjovt og se, når hun får lov til at være sig selv og jeg er meget opmærksom på hendes signaler, så begynder hun også selv og sige tydeligere fra og vise meget mere af sig selv….dejligt.

Igår da de skulle ind, stod hun og slog med hovedet fordi det ikke kunne gå hurtigt nok – hun plejer og stå og putte sig lidt, så jeg synes det var en super fremgang. Så kan jeg både se og mærke hvor jeg har hende.

Jeg er sikker på at med meget mere træning, så får vi en helt anden hest og se…

Skøn og arbejde med og skøn og kigge på – smukke hest.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.