Den 10/2-2010

Cisca drømmer om leder-status…

Cisca er en rigtig dame, der helst vil bestemme det hele og holde øje med alle. Der er bare ikke så mange af de andre heste, der synes hendes anstrengelser er værd og tage notis af:-) Hun har meget energi og efter vi har flyttet bokse, er hun komme i afdeling med Claudio, Poca og Balisto. Jeg er gået igang  med at vænne hende til, at komme ud som een af de sidste – hvilket er meget svært for hende, fordi hun vil holde øje med det hele. Men her på 2.dagen går det allerede bedre. Grunden til dette er fordi hvis hun bliver lukket ud først, så kommer hun fræsende hver gang, jeg skal lukke en hest ud og står helt op i hegnet og hviner, så jeg ikke kan få de andre heste ud.

Både hende og Spike er stadig meget tynde, men det går klart i den rigtige retning – får snart taget nye billeder, så I kan følge udviklingen.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.