Den 11/5-2010

Maria og cisca træner klikker træning.

Og Cisca er så god til det. Vi fandt hurtigt ud af, at Cisca ikke rigtig forstod betyningen af ros og da det er vigtigt for os og træne hestene via positiv indlæring og fordi hestene skal synes det er sjovt og dejligt og være sammen med os, gik Maria igang med klikker-træning med Cisca og det var det helt rigtige – meget hurtigt har hun knyttet sig til Maria og vil super gerne lave noget. Hvor hun til at starte med blev super stresset og helst ville løbe hele tiden, så det er super.

Både Cisca og Spike er nu helt overdraget til os fra Dyrenes beskyttelse og vi skal igang med at få lært en masse gode ting, så de snart kan blive klar til nye hjem. Se nye billeder af hvor fin Cisca er blevet i hendes galleri og læg mærke til de små store pletter på ørene, det er sjovt og sødt.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.