Den 13/2-2010

Cisca er faldet dejligt til og taget ret meget på allerede…

Håber at solen snart kigger lidt frem, så jeg kan få taget lidt nye billeder af pigen, for hun har virkelig taget på. Da hun kom, kunne man se alle ribben med det blotte øje – igår da jeg skulle skifte dækken, måtte jeg lige mærke efter en ekstra gang…og jeg skulle virkelig mærke godt efter for at finde ribbene igen:-) Det er så dejligt.

Både Cisca og Spike er rykket fra “udeboksene” og ind i stalden og Cisca er virkelig faldet til ro, meget lydhør og mere og mere kælen. Sød og gå med også. Istarten kunne man tydeligt mærke at hun ikke havde været i menneskehænder længe – men hun er kommet efter det i stor stil. Det er så dejligt og opleve.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.