Den 14/1-2010

Så havde både Cisca og Spike dyrlæge og smed igår.

De stod begge meget fint ved smeden og der var lidt og rette. Hovene var ikke så lange, sikkert på grund af det hårde frostvejr, som har slidt hovene.

Nu får hestene en ormekur – men Anne (dyrlæge) turde ikke at begynde på vaccine mm endnu –  da de endnu er for tynde. Så vi venter lige en mdr. De blev tjekket for lus – men havde heldigvis ingen.

Palle, vores dygtige fotograf, var her i tirsdags og tage billeder af hestene. Ja kan virke ulogisk – de er jo ikke de smukkeste modeller pt. Men både dyrenes beskyttelse og os selv vil gerne have disse billeder til senere. Jeg lægger selvfølgelig nogle i hestene album her på siden – men det er ikke gode billeder. Selvom jeg jo synes at hestene er livet op – så taler billederne deres eget triste sprog. Tynde og især Spike har trist blik i øjene. Men som man også kan se på billederne, så er han meget kontaktsøgende og kærlig. Cisca tænker mest på mad lige pt – hvilket jo er forståeligt nok.

Det skal også lige nævnes at indtil Palle havde været her, så har jeg overhovedet ikke ordnet, striglet eller rørt ved hestene på den måde – da vi gerne vil have billederne til at vise hestene, som de så ud, da vi modtog dem.

Men idag går jeg igang med børste og saks – er dog ikke så nemt og strigle på dem – det da jo er de rene knogler indenunder:-(

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.