Den 21/11-2010

Cisca den dygtige pige….

LIge med eet virker det somom der er faldet ro på hende – tillid har hun fået.

Den anden dag da jeg skulle trække hende ud (med min sædvanlige cisca-slentrende-lurvede-slap-af-gang), var der pludselig nogle, der skød nede i skoven. Det gav naturligvis et sæt i os begge og jeg så for mig at hun nu ville styrte af sted – men nej. Efter det ligessom havde gippet i hende, blev hun stående og kiggede på mig, somom hun ville sige – “og hvad skal vi så nu”?

Jeg håber at der snart dukker det rigtige hjem op til hende, for det fortjener og trænger hun til – den dejlige pige.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.