Den 21/4-2010

Lærer gode manerer og får en kæreste…

Ja Maria (tidligere opstalder) er så sød og komme og træne lidt gode manerer med Cisca – for det trængte hun meget til. Og Maria har været her 2 gange i denne uge. Og fra og være buller-braser, der ikke hørte/så andet end det , hun selv ville, må man sige, at hun er blevet lydhør bare efter een gangs træning.  Det er jo super dejligt. På fredag kommer Tine sommer og træner Maria og Cisca i akademisk helt fra bunden – det glæder vi os alle meget til.

Så er Anjas nye islænder flyttet ind til stor glæde for Cisca, som bare synes han er dejlig. Altså efter hun lige skulle gøre en stort nummer ud af og vise, at hun er en rigtig dame – men da han ikke rigtig reagererede  på det, kunne hun jo ligesså godt bare overgive sig og give ham hele charme turen:-)

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.