Den 7/3-2010

Ros af dyrelægen:-)

Anne (vores dyrlæge) var her for at vaccinere en del af hestene og Cisca skulle også vaccineres. Anne var meget overrasket over, hvor meget hun har taget på, hvor fin hun var i pelsen og hvor kælen og snakkesaglig hun er blevet.

Det var dejligt og høre.

Hun HAR virkelig også forandret sig. Da hun kom, stod hun bare med hovedet i wrap og så og hørte intet andet og spiste og spiste og spiste…..

Nu er hun blevet udadvendt, social i flokken, opsøgende, kælen, nysgerrig og elsker og blive striglet. Der er stadig lang vej mht musker osv. , men jeg er sikker på, at hun nok skal springe helt ud som den stjerne hun er –  her er virkelig en pige, som vil give alt til mennesker, hvis de bare er gode ved hende.

Jeg har sat billeder ind, fra den anden dag da hun fik den store strigle tur….stadig mangler der lidt, men jeg håber, at I kan se forskellen – selvom billederne er taget med min mobil. Og læg mærke til, hvordan alt det gamle grimme pels ryger af  – og der kommer en fin hest frem inden under:-)

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.