Den 8/12-2010

Hviler i sig selv…

Med stabiliteten, dagligt i hænder og en masse ros er Cisca som en anden hest, hun søger selv en masse kontakt og vil gerne en masse. Sneen ligger højt for tiden ,så vi kan ikke rigtig træne på banen, men laver små ting, når vi går ud og ind og fra at styrte afsted – går hun meget afslappet, vender i folden og venter på en lille opgave og en goodies – en helt anden hest end for 1 år siden, da hun kom. Det er så skønt og opleve.

Nu skal vi have fundet det helt rigtige hjem til hende  – Cisca har fortjent, det helt rigtige efter alt hun har været igennem og jeg tror faktisk at et rigtigt horsemanship hjem vil gøre underværker for hende og gøre hende til en trofast og dygtig ven.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.