Den 4/12-2013

Juleopdatering fra Cisca:

Cisca er frisk og sund og nyder livet. I 2013 er hun er blevet øvet i at få vasket ben, hvilket hun var lang tid om at acceptere. Til gengæld syntes hun det var spændende i sommer, at blive trukket alene rundt på ejendommen og  ud på vejen, dvs. langt fra sin makker, der vrinskede fra stalden. Cisca har taget denne aktivitet helt naturligt. Hun er også blevet lidt hyggelongeret i få min. af gangen i sommer perioden, da hun elsker der foregår lidt rolige aktiviteter omkring hende.

Hun har fået ordnet sine tænder grundigt af den dygtige tandplejer Lalla Zidaric og ellers sker her ikke så meget. Er selvfølgelig på fold døgnet rundt i sommerperioden og ude i 7-8 timer i denne her mørke årstid.  

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.