Den 5/2-2011

Flere henvendelser efter dyrevennen på Cisca…

Men ingen der rigtig er blevet til mere – jeg er også ekstra kritisk, da hun ikke skal stresses igen, nu hvor hun har fundet sit rolige jeg frem – jeg er ikke et sekund i tvivl om, at hun i de forkerte hender ville være tilbage på bare 5 minutter.

Bare det og skulle flytte herfra vil nok sætte hende lidt tilbage, men under kyndige og kærlige hænder vil hun hurtigt blive blid og lydhør igen – hun er en meget skøn hest, der virkelig elsker omsorg og opmærksomhed – så jeg håber, at den helt rigtige til vores smukke pige dukker op.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.