Den 5/9-2011

Det er altid ventetiden værd, for så dukker den helt rigtige ejer op – og det er også sket med Cisca.

Anne har været medlem af Hestenshaab længe og havde længe kigget på Cisca, da hun var til bortadoption sidst, men da hun tog beslutningen om , at skulle have en selskabshest til sin egen var Cisca taget af siden igen (da hun fik part på her).

Heldigt var det så, at Anne ikke fandt en anden hest – hun havde også tankerne på Cisca og glæden var stor, da Cisca igen blev sat op til adoption.

Så jeg fik en lang snak med Anne om Cisca, hendes sind og opførsel mm. Anne har en ridehest og har en anden ældre hest opstaldet, men da den anden hest er gammel og snart skal aflives. skulle Anne beslutte om hun ville have en ny opstalder ind til hendes hest, eller om hun ville anskaffe sig sin egen. Og hun ville egentlig helst have sin egen.

Efter samtalen var Anne stadig meget interesseret i Cisca og hun kom derfor på besøg i sidste uge og hilste på Cisca og det var et super møde for både hest og menneske.

Da Anne ringede efterfølgende og sagde, at hun gerne ville have Cisca var glæden stor, for jeg synes de passer fint sammen og Anne har dejlige forhold for Cisca.

Grundet forskellige omstændigheder kan Anne først få Cisca hjem i oktober, men adoptionen er lavet og vi kan nyde Cisca her lidt tid endnu:-)

Følg endelig med her, så du kan læse om flytningen og indflytningen i det nye hjem om en mdr’s tid.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.