Den 11/2-2009

Anne var her igår…

Og selvfølgelig skulle hun lige se til Claudio og hvordan hans behandling på kvl har virket – det er jo meget svært for mig og vide det helt, da jeg ikke kan komme ordentligt til hans ben uden han sparker efter mig.

Så han fik lidt beroligende og desværre synes hverken Anne eller jeg, at der er nogen bedring overhovedet…:-( Jeg er bare så skuffet og ked – man sender jo hesten på kvl for at blive rask og jeg har fulgt alle deres retningslinier. Godt nok var jeg også noget overrasket over, at de ikke gjorde mere, når man tænker på den journal, der følger med den hest. Han har jo snart været så mange behandlinger igennem. Men jeg er jo slet ikke dyrlæge og ville ikke stille mig op og modsige dyrlæger.

Anne var også meget skuffet og vil tage en snak med kvl også vil hun desuden gå videre til fakse, for at se hvad de har af foreslag. Det kan simpelthen ikke passe, at det skal være så svært og gir op – det gør vi simpelthen ikke.

Følg med her og beklager selvfølgelig det små sure opstød  – jeg blev bare så skuffet og ked af det.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.