Den 21/6-2009

Et hyr med at få de store mængder medicin i Claudio:

Efter at have prøvet alt muligt, fra og blande det i alt muligt forskelligt foder – uden meget held, tror jeg nu, at jeg har fundet metoden til at få Claudios medicin i ham.

Han skal have store mængder pulver antibiotika samt hormon pulver og det har været noget af en overtalelse at få det i ham – specielt fordi han ikke er særlig mad-glad og desuden mæt af alt græsset.

Mavesårs medicinen er han færdig med at få og vi synes alle at det har hjulpet på hans hul, samtidig med at han har fået mere appetit igen.

Nu koger jeg så gulerødder og æbler og blænder dem også en ordentlig sjat akasie honning i også blandet med medicin og i en stor engangssprøjte og ind i munden. Han tager det fint, som han gør med det meste – meeen kommer ikke ligefrem løbende mig i møde:-)

Han er en skøn dreng med det dejligste sind, så han lader mig gøre det uden de store krumspring – så håber det går fint på den måde den sidste mdr’s tid, han skal have det endnu.

Så har Claudio været model til en artikel i Hjemmet, som kommer i løbet af sommeren. Det glæder vi os meget til. Både journalist og fotograf faldt også fuldstændig for ham – som alle andre der møder ham:-)

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.