Den 30/3-2009

Der kom faktisk nogle seriøse og gode henvendelser blandt alle dem, der heller ikke var så seriøse.

Men den allerbedste var at Sanne (som ejer Hestenshaab-Indy) faldt pladask for Emil og selv efter en ridetur, hvor han var særdeles vågen, var hun stadig lige forelsket – så nu har Sanne 2 skønne hestenshaab heste og de står begge opstaldet her. Emil slipper for at flytte endnu engang og jeg får lov til at nusse om ham hver dag, selvom han ikke er hestenshaab længere. Det er bare så dejligt og vi er alle så glade.

Emil får desuden besøg af redaktøren for dyrevennen, der vil lave en artikel om ham i dyrevennen i juni udgaven  – så hold endelig øje, hvis du er medlem er dyrenes beskyttelse eller skynd dig og meld dig ind:-)

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.