Den 5/12-2009

Claudio er vel hjemme igen.

Så har Claudio været hjemme i et stykke tid efter 1½ uge på Kvl. Man valgte ikke og opererer, men istedet rense stråle og baller fuldstændig op, også har han stået helt fuldstændigt tørt, samt blevet behandlet med blåsten og tjære i strålen og klorhexidin og salve på ballerne.

Det er samme behandling, vi så fortsætter med herhjemme, jeg må dog indrømme, at jeg er lidt itvivl om, hvorvidt det hjælper og jeg har en meget sur hest, for han kan ikke komme på fold, når det er tøvejr. Der går rigtig mange spåner til og det er stadig svært og komme til hans ben – men hvis det er dét, der skal til i en periode, så er det helt fint.

Vi håber virkelig det bedste, ellers ved jeg ikke hvilken ekspert vi skal spørge til råds. Det ser ud af så lidt, men er åbenbart meget svært og komme til livs:-(

Vi har været så super heldige, at 2 medlemmer har valgt at de vil give lidt til Claudios behandling og da det ca koster 1000 kr om dagen på kvl ( i 10 dage) er vi meget meget taknemmelige. En anonym har valgt og give 1000 kr og en anden har allerede givet 300 kr til Claudio – DET SYNES VI ER SÅ FLOT. Tusind tusind tak – Claudio og vi er dybt taknemmelige. Det skal ikke være en hemmelighed, at 10.000 kr i dyrlægeregninger er meget for et lille projekt, som Hestenshaab, så det er bare så dejligt.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.