Den 8/12-2009

Claudio igang med 2 omgang af homøpatisk medicin.

Og Lise kommer igen på torsdag og tilser ham og får en snak med mig om ham og evt ændringer.

Desværre ser jeg ingen ændringer og han er også stadig meget tynd på trods af rigtig meget god god mad. Det der er hårdest er næsten hans manglende gode humør og det, at han ikke tager på. For selvom benene ikke er bedre heller,så er han jo hverken halt eller noget.

Nu må vi se, hvad Lise siger på torsdag.

Men jeg er også sikker på at en hest som Claudio har brug for at være en enmandshest og blive pusse-nusset om hele tiden, så vil han blomstre meget mere op – desværre har jeg jo også de andre og tage mig af – så det bliver svært for mig og give ham så meget opmærksomhed, som han virkelig ønsker og har brug for.

Det er hårdt.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.