Den 8/8-2009

Anne har været her igen og se på Claudio efter de sidste 3 uger på antibiotika og halv binyrebarkhormon….

Desværre så det ud til at betændelsestilstanden var kommet tilbage og dertil kommer, at Claudio igen har tabt sig. Men efter 8 uger på antibiotika ville vi alle nok se lidt medtaget ud.

Anne tog derefter hjem og fik en snak med Johnny fra Fakse. Og vendte tilbage med meldingen om, at de synes vi kan skal prøve og give ham binyrebarkhormon i 6 mdr. De er bange for at han har noget, der hedder auto-immun lidelse, hvor immunsystemet angriber sig selv og det er desværre uhelbredeligt. Men men men vi ved det ikke med sikkerhed. Årsagen til, at han skal have hormon så længe, er fordi man håber på, at det kan nå og have lukket sig så meget dernede, at det ikke kommer igen, når kuren stopper.

Jeg er ked af, at det heller ikke denne gang lykkedes og helbrede vores skønne Claudio. Tilgengæld har jeg ikke opgivet håbet. Efter vi er stoppet med alt det dårligt-smagende antibiotika har Claudio fået sit skønne og dejlige humør igen og jeg venter lige et par dage end jeg begynder den hormon kur og i disse dage bruger vi meget tid på at fede ham lidt op igen.

Men jeg er også ked af, at han skal være på binyrebark så længe – på den anden side, hvis det er det, der skal til, før han bliver frisk  – så må vi stå det ud.

Claudio har jo stadig ingen smerter og er glad og fro -ellers skulle han heller ikke gennem alt dette. Men han er så frisk og dejlig som altid.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.