Den 16/3-2010

Tager mere og mere på….men….

Claudio har taget så fint på- men må desværre sige, at det bliver værre og værre med hans baller og det går stærkt. Imorges stod han også med hævet knæ og ben på venstre forben hvor det er allerværst på ballerne.

Han har fået sådanne små betændte knobber i hovedet også.

Jeg må være ærlig og sige, at jeg bliver så ked af det. Selvom han ser ud til at stortrives på trods af hævelser og meget betændelse og meget ildelugtende snask i benene, så må der gerne snart ske en ændring – jeg føler snart ikke, at jeg kan byde ham mere….

Så lidt trist nyt.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.