Den 4/7-2010

Har fået talt med dyrlægerne og som de siger, så har Claudio det godt nu. Han er igen glad og dejlig i huld, pelsen skinner og han er som altid helt rentgående. Han vil altid have sygdommen og ingen kan sige, hvornår og om den udvikler sig så meget at han bliver halt eller igen bliver tynd og utrivlig.

Han kan sagtens få nogle gode år – men vores problem er at der ikke ikke findes fornuftige mennesker, der vil have en hest, man på forhånd ved, at man ikke kan have i ret mange år. Så vores alternativ var at aflive ham, fordi han er syg og vi ikke kan finde et godt hjem til ham – men for søren da, han trives og har det super.

Jeg fik forbud af min mand, hvilket faktisk overrasker mig, for han plejer og sige, at vi skal have plads til dem, som kan blive raske. Men nu ved jeg også godt, at Claudio har vadet lige ind i hans hjerte……så jeg spurgte om han ville købe ham – og til min store overraskelse sagde han ja!

Som han selv siger: vi vil være kede af og skulle miste ham – både nu og senere, men senere så har Claudio haft alle de gode år han kan og Tore og ham har haft tid sammen.

Så kære medlemmer – det er ikke meningen at jeg skal beholde hestenshaab hestene selv – men nu får Claudio lov til at blive på matriklen – bare ikke som min hest. Så længe han har det som nu og er frisk og glad i sind og krop.

Så selvom Claudios historie ikke blev helt som vi havde drømt om, så føler jeg alligevel at den har fået den bedst mulige. Og på den måde er Claudio en solstrålehistorie. Claudio er vild med Tore og ikke mindst omvendt og selvom Tore ikke har været rytter, så har han jo stor hesteerfaring og de kan lære mange ting sammen.

Kæmpe tak til alle de mennesker der har støttet op om Claudio, betalt til alle hens behandlinger og fulgt ham tæt. Når vi holder åbent hus vil han være her til at hilse på jer:-)

 

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.