Den 12/1-2013

Hej Anja og Hestens Håb,

En lille forsinket julehilsen fra Sofus og Balder. De trives stadig og er 2
rigtig glade drenge. Balder er meget meget madglad, hver morgen når de bliver
lukket ud går han som det første en runde omkring æbletræerne for lige at tjekke om der skulle være faldet nogle æbler ned – tror ikke han har opdaget at træerne er helt tomme endnu 🙂 Han er også kommet til at smutte ud fra folden et par gange, men kommer løbende tilbage når jeg kalder. Sofus derimod er en rigtig lille mors dreng, han er meget blid og vil helst ikke gøre noget forkert. De er stadig bedste venner, spiser pænt sammen og er aldrig langt fra hinanden. De er også rigtig glade for mennesker og besøgende bliver altid hilst med
vrinsk.
Mvh,Sofus, Balder og
Catrine

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.