Den 14/4-2009

En stjerne i svøb….

Efter at jeg fandt ud af, at Balisto ikke var tilredet og i det hele taget ikke kunne særlig meget – gik jeg virkelig i tænkeboks. For umiddelbart mente jeg ikke, at jeg havde evnerne og modet til at gå igang med en tilridning samtidig med, at jeg ikke ville sælge ham utilredet.

Hmm kunne ikke umiddelbart finde en god løsning. Så den ene dag tænkte jeg, nu prøver vi lige lidt selv. Og sikke en fantastisk lærenem og rolig dreng han er.

Har trænet lidt klikker, hvor han bakker, viger til siden, stopper på komando, traver med mig og stop herfra, været oppe og ligge på ham, ude og gå flere ture, hvor han tager alt med ophøjet ro og afdæmpet nysgerrighed, samt trænet ham lidt i hvordan tøjler på en bidløs trense virker. Og han er bare så dygtig.

Så nu har jeg besluttet, at nu gør jeg det selv…smil

Jeg må indrømme, at det er en stor stor fornøjelse og energitilskud og arbejde med ham, han er simpelthen så ukompliceret og koncentreret. Kan ikke vente til næste gang:-)

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.