Den 22/12-2010

Balder har også fået den store tur idag med vejning, chip og vaccine.

Først og fremmest kan vi sige, at alderen passer på Balder – han er 7 år gammel, som vi har fået fortalt.

Den 5. oktober vejede dyrlægen også Balder – der vejede han 128 kg og idag vejer han 178 kg – en vægt øgning på 50 kg (han er også mindre end Sofus). Igen en meget flot øgning og det kan tydeligt ses på ham. Pga hans dårlige hudtilstand, forsaget af rigtig mange lus, dårligt immunsystem pga forkert fodring/ingen fodring, opstår der nu nogle skælproblemer, fordi hans krop er ved at blive rigtig sund indvendig,så udskiller den alt det grimme og det er med til at han har ekstrem meget skæl. Dyrlægen mente, at når han taber vinterpelsen til foråret, så vil ny pels og fin hud komme frem. Han har ingen sår eller lignende,så det gælder bare om at komme af med alt det grimme.

Balder stod faktisk pænt både ved vaccine og chip – man ved jo aldrig rigtig med ham – han kan være en bestemt lille herre:-) Men han var sød. Han er også blevet meget mere glad og imødekommende – dejligt og se dem blomstre sådan op.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.