Den 22/12-2010

Så er Sofus blevet vejet, målt, vaccineret og chippet.

Sofus blev vejet af dyrlægen den 5.oktober inden han kom her – der vejede han 144 kg…..i mandags da jeg vejede ham havde han taget 63 kg på (husk på, at han er en lille fyr) siden dengang – det er bare så dejligt og vi fik meget ros af dyrlægen. Men jeg skal da også love for, at der blevet sat mange kg foder til livs…. han mangler ikke mange kg og er efterhånden klar til sit nye hjem – som allerede er fundet….Catrine som skal have dem begge flytter dog først på sin nye gård i starten af det nye år,så indtil der bliver han fedet mere op her:-)

Han blev også vaccineret og chippet. Sofus er den store og milde af de to – men fælles for begge ponyer er, at de nu (efter de er blevet mætte) er meget glade, nysgerrige og vil gerne snakke.

Selvom det er Balder, der “råber” højest, er der ingen tvivl om, at det er Sofus der sætter dagsordenen mellem dem – de har det super godt med hinanden.

Sofus fik også tjekket tænder idag og det viser sig, at han er noget yngre, end vi fik fortalt. Han er kun 4 år, så det er dejligt lige og blive 3 år yngre.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.