Den 23/6-2008

Fredag eftermiddag kom Kasper og skulle ordne Balistos hårdt tiltrængte hove.

Inden da havde Balisto jo stået inde siden torsdag morgen, hvor han blev læsset i Jylland. Phoenix havde stået inde sammen med ham og jeg synes at de to drenge skulle have lov til at komme lidt ud inden smeden kom.

Så ind kom alle de andre heste og ud kom først Phoenix og jeg skal love for, at Balisto allerede havde knyttet bånd til Phonix. Derefter kom Balisto ud og det gik rigtig fint med de 2 drenge og Balisto fik rigtig vist frem, at han skam også kan spaserere  -selv på de grimme hove, han havde.

De var ude en 1 times tid, så kom Kasper og vi skulle igang med Balisto. Var jo noget spændt, da jeg havde fået afvide, at han ikke kunne løfte hove. Men Kasper er jo stille og rolig og det gik simpelthen så fint. Kasper kunne godt mærke, at Balisto er en følsom hest og at det ikke skulle gå for stærkt – men på intet tidspunkt var der usikkerhed eller ballade – så både hest og smed fandt hinanden med det samme.

Så men nye fine hove kunne Balisto næsten ikke finde ud af og gå ud igen, for hans ben har jo været vant til de grimme hove længe og vi forventede også en smule ømtået hed.

Så kom han ud med hele banden og det var tydeligt, at Phoenix var hans nye bedste ven.

Jeg synes at de har været lidt efter ham, dog uden hverken sparke eller bide, men de jager lidt meget med ham og han står meget selv. Puha håber snart at der falder god ro på flokken igen.

Kan idag se, at han er noget ømtået, så vi venter lige lidt tid før vi begynder på andet med ham. Han er sådan en kælepot og kommer såsnart han ser mennesker og han vrinsker allerede efter mig. Dejlig dreng.

Se før og efter billeder af hovene i galleri.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.