Den 27/1-2011

Meget mere kontaktsøgende og snart en lille tyk prop:-)

Det er helt tydeligt at Sofus har opdaget fidusen ved os mennesker – han er selv begyndt og søge kontakt og vil gerne kæle lidt. Det var ellers to små sky heste, der kom her- men det har ændret sig.

Ligesom huld mængden har ændret sig betydeligt….nu er det ligefør jeg skal til at passe på, at de ikke bliver for tykke. De nyder floklivet og har begge kastet deres kærlighed på cisca, som de står sammen med hele dagen og følges ind med om aftenen.

Når jeg lukker dem ud, er det med “hu-hej” og høje haleføringer…..så dejligt og se.

Jeg har været på besøg hos deres kommende ejer og se deres nye hjem. Og jeg skal love for, at det bliver et balder-sofus paradis. En kæmpe vinter fold med mange træer og læ. Og en endnu større sommer fold med bakker, træer og en masse græs. Jeg er meget glad for, at de kommer til at leve sådan et dejligt liv – det har de i den grad fortjent. Hvornår de skal flytte, ved jeg endnu ikke  – Catrine, som skal have hestene, er igang med at lægge sidste hånd på deres store fælles boks, samt indhegne foldene.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.