Den 28/11-2010

Balder ankommer den 26.10.2010 – afmagret og skidt tilpas.

Fyldt med lus, orm og med (fandt vi ud af da smeden kom) rådne hove pga, at han har stået i urin og gødning. Halen er næsten væk, vil tro at det er fordi de har kedet sig, da de ikke har haft noget foder og derfor spist hinandens haler.

Vi lukker dem sammen i en stor boks, da de altid har været sammen. Her ligger der wrap og venter og der bliver spist.

De får kryppemåltider 6-7 gange om dagen, det første lange stykke tid og har hele tiden wrap ad libitum. Jeg skal love for at sådan en lille udsultet shetter kan indtage mængder af foder og wrap.

Dagen efter bliver de lukket ud, men vi lukker dem ud på det lille stykke foran fordi de skal have wrap de kan spise hele tiden og det går ikke med de andre tyksakker på den store fold – desuden synes jeg det ville være synd at de skulle jages rundt af de store i deres forhultede tilstand.

De ænser ikke så meget andet end mad, mad, mad, mad,

Der blev givet tiltrængt lusekur og ormekur. Puha der kom mange orm ud af dem.

Smeden kommer et par dage senere og ordner deres hove, som er slemme. Både lange og specielt Sofus har rådne såler, så det er vigtigt at de står tørt hele tiden.

Nu her en mdr efter synes jeg at jeg kan se stor forskel på dem begge – specielt Sofus har taget på. Men de ænser stadig ikke så meget andet end maden og jeg tror, at de deres øjne tror jeg at jeg ligner en stor wrap balle, de forventer mad, hver gang de ser mig:-)

De står stadig sammen – Balder er helt sikker mere afhængig af Sofus end omvendt.

Udenfor er de også stadig selv, fordi jeg synes de skal kunne spise wrap døgnet rundt.

I tirsdags den 23.11.2010 var tv2 øst her fordi de laver en programserie om dyreværnssager og her blev Sofus og Balder naturligt nok programmets hovedpersoner. I den andledning lukkede vi dem på den store græsfold – jeg skal love for, at de gav den gas. Det var så skønt og se. De galopperede frem og tilbage med de små stumpehaler lige i vejret.

Hold endelig øje med siden, så linker vi når de har været i tv.

Men lige nu står den bare på kærlig pleje og endnu mere mad:-)

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.